Sanja Radin osvojila zlatnu medalju na Svetskom prvenstvu u kik – boksu

Sanja Radin kaže da je ostvariia svoj cilj i da će nastaviti da trenira koliko može, ali zbog povrede ne veruje da će moći da nastavi sa takmičenjima

Na Svetskom prvenstvu u kik - boksu koje je održano od 21. do 24. septembra 2012. u nemačkom gradu Hajdelbergu, učestvovalo je 2.800 takmičara iz 140 klubova i 60 država.

Novobečejka Sanja Radin takmičarka KBS „Jedinstvo" - osvojila je prvo mesto u juniorskoj konkurenciji do 60 kg u disciplini kick light. U svojoj konkurenciji imala je tri borbe.

U četvrt finalu se borila sa Norvežankom, u polufinalu sa Alžirkom, a u finalu sa Tajlanđankom: „Ovo je jedna od najznačajnijih pobeda, presrećna sam, još nisam svesna toga šta mi se dogodilo. To je jedinstven osećaj, neopisiv. Odmah taj dan, javIjala sam se putem skajpa i fejsbuka, svi su me zvali, nažalost nisam mogla da se javim, ali zato su poruke pristizale. Ludnica je, juče kada sam stigla bila je puna kuća, svi dolaze da mi čestitaju, baš je lep osećaj."

Do ovog uspeha Sanja je stigla upornim vežbanjem i mnogim odricanjima. U svoj sportski napredak i uspehe, koji su zasluženo stigli uložila je mnogo.

Sanja kaže da je ostvarila svoj cilj i da će nastaviti da trenira koliko može, ali zbog povrede ne veruje da će moći da nastavi sa takmičenjima.

paypal PNG24
ako želite da podržite razvoj sajta donacijom

Da li ste znali...

da je meandar Biserno Ostrvo, u to vreme najveća okuka Tise, dug oko 23 km prosecanjem novog korita 1858. godine u dužini od 8,3 km postaje mrtvaja. Meandar na području Medenjača u dužini od 15 km postao je mrtvaja 1863. godine prosecanjem novog toka u dužini 3,2 km. Ali, je još dugo posle toga meandar korišćen kao glavni plovni put, a prosek postao rukavac. Zbog toga je 1900. godine prosek proširen, a meander zasipan i Medenjača praktično tek 1900. godine postaje mrtvaja.