Sanja Radin osvojila zlatnu medalju na Svetskom prvenstvu u kik – boksu

Sanja Radin kaže da je ostvariia svoj cilj i da će nastaviti da trenira koliko može, ali zbog povrede ne veruje da će moći da nastavi sa takmičenjima

Na Svetskom prvenstvu u kik - boksu koje je održano od 21. do 24. septembra 2012. u nemačkom gradu Hajdelbergu, učestvovalo je 2.800 takmičara iz 140 klubova i 60 država.

Novobečejka Sanja Radin takmičarka KBS „Jedinstvo" - osvojila je prvo mesto u juniorskoj konkurenciji do 60 kg u disciplini kick light. U svojoj konkurenciji imala je tri borbe.

U četvrt finalu se borila sa Norvežankom, u polufinalu sa Alžirkom, a u finalu sa Tajlanđankom: „Ovo je jedna od najznačajnijih pobeda, presrećna sam, još nisam svesna toga šta mi se dogodilo. To je jedinstven osećaj, neopisiv. Odmah taj dan, javIjala sam se putem skajpa i fejsbuka, svi su me zvali, nažalost nisam mogla da se javim, ali zato su poruke pristizale. Ludnica je, juče kada sam stigla bila je puna kuća, svi dolaze da mi čestitaju, baš je lep osećaj."

Do ovog uspeha Sanja je stigla upornim vežbanjem i mnogim odricanjima. U svoj sportski napredak i uspehe, koji su zasluženo stigli uložila je mnogo.

Sanja kaže da je ostvarila svoj cilj i da će nastaviti da trenira koliko može, ali zbog povrede ne veruje da će moći da nastavi sa takmičenjima.

paypal PNG24
ako želite da podržite razvoj sajta donacijom

Da li ste znali...

početkom 1975. godine počela je, zahvaljujući sredstvima mesnog samodoprinosa, izgradnja Radničkog doma u Novom Bečeju, u čijem je sklopu projektovana četvorostazna automatska kuglana. Gradnja, ovog kapitalnog objekta, trajala je manje od 16 meseci, a svečano otvaranje je obavljeno 1. oktobra 1976. godine.