Planirana popravka kolovoza i u ulici Đure Jakšića

U toku avgusta meseca mesna zajednica Bočar je sa 9 tona hladnog asfalta popravila kolovoze u ulicama Žarka Zrenjanina i delu Banatske ulice. Nastavljeni su i radovi na ulepšavanju mesta.

Igor Munćan, predsednik saveta mesne zajednice Bočar kaže: „Pored redovnih aktivnosti Mesne zajednice Bočar i javnih radova, koji su pri kraju, juče smo završili čišćenje deponije, koja se nalazi preko pruge. Ovaj projekat finansirala je opština Novi Bečej. Očistili smo tu i još neke divlje deponije pored puteva. Radove su izvodili javno komunalno preduzeće „Kompred" i mesna zajednica Bočar, a trajali su šest dana. U pregovoru smo da dobijemo još 9 tona hladnog asfalta, kojim bi popravili kolovoz u ulici Đure Jakšića koji je u jako lošem stanju. Želeli bismo da pre zime asfaltiramo i taj deo."

Predstavnici Mesne zajednice Bočar apeluju na sugrađane da se oslobađaju smeća na za to predviđenom mestu i koriste mesto koje je određeno za deponiju.

Takođe mole građane da počnu istresanje smeća od najudaljenijeg dela deponije pa da idu ka bližim, kako ne bi zakrčili put istresajući smeće odmah na početku.

panel
5340
Članaka
panel
3900
Fotografija
paypal PNG24
ako želite da podržite razvoj sajta donacijom

Poslednje fotografije

05.12.2019. (15 fotografija)
Svečani doček crkvenih zvona

Pravoslavna crkva Svetih arhanđela Mihaila i Gavrila u Kumanu


27.11.2019. (5 fotografija)
Foto-ep
Foto-ep o Kumanu

Da li ste znali...

da je prvo košarkaško igralište izgrađeno u dvorištu Osnovne škole „Miloje Čiplić“ 1947. godine a imalo je i svoje osvetljenje?