Deseti rođendan Udruženja žena iz Kumana

20 udruženja dolazi nam u goste, a specijalni gost nam je Olgica Aćimović iz Fondacije mladih poljoprivrednika Borke Vućić - Nada Marinkov

Udruženje žena iz Kumana proslavlja 10 godina osnivanja. U skladu sa skromnim mogućnostima predstavnice udruženja obeležiće ovaj značajni jubilej. Nada Marinkov predsednica udruženja kaže: „lmamo 26 članica. Okupljamo se jednom nedeljno, a po potrebi pojačavamo broj sastanaka. Učestvujemo u raznim aktivnostima od farbanja jaja za Uskrs, do podržavanja aktivnosti mesne zajednice ili drugih udruženja u Kumanu. Sa svima sarađujemo, gde možemo nešto da pomognemo. 20 udruženja dolazi nam u goste, a specijalni gost nam je Olgica Aćimović, predstavnica Fondacije za doškolovavanje mladih poljoprivrednika Borke Vućić." Udruženje žena iz Kumana učestvuje na raznim manifestacijama, tako da je prva naredna aktivnost koju imaju već 13. oktobra kada treba da otputuju u Suboticu.

paypal PNG24
ako želite da podržite razvoj sajta donacijom

Da li ste znali...

da je u Novom Bečeju, Bischitz Lajoš dobio dozvolu 1889. godine za građenje telefonske veze između Bečeja i salaša Solymoss i Borjass u dužini od 11 km sa tri telefona i stanice?