Vikend Aleksandra Dujina na Tiskom keju

Do kraja leta očekuje nas još niz interesantnih vikenda: Tiska akademija akvarela, Sent Ištvan i na kraju kao kruna sezone, Velikogospojinski dani

U okviru programa vikendi u Novom Bečeju od 29. juna do 1. jula naTiskom keju održan je vikend Aleksandra Dujina. Aleksandar je rođeni Novobečejac u isto vreme pijanista, kompozitor, aranžer i član orkestra Đorđa Balaševića. Vlasnik je džez kluba u centru Novog Sada, u kome često održava nastupe a ovog puta je svojim nastupom obradovao Novobečejce koji su se okupili u velikom broju kako bi uživali u zvucima džez muzike.

Prvo veče u amfiteatru prezentovao je dva koncerta: prvi je bio u džez evergreen ritmu a drugi je izveden pod devizom „latino moments". Drugog dana kod bioskopa na tiskom keju je predstavljen program „Ponekad u osam", obrada najlepših šlagera od 1938 - 1990. godine. Trećeg dana je nastupio tamburaški orkestar „Zorule" sa najlepšim tradicionalnim tamburaškim pesmama poslednjih 70 - 80 godina. U subotu uveče, posle koncerta Aleksandra Dujina ispred kafe kluba „Venecija" u okviru manifestacije Tiske noći, koja je ove godine po prvi put organizovana, nastupio je Jovan Perišić.

Do kraja leta očekuje nas još niz interesantnih vikenda: Tiska akademija akvarela, Sent Ištvan i na kraju kao kruna sezone, Velikogospojinski dani.

paypal PNG24
ako želite da podržite razvoj sajta donacijom

Da li ste znali...

da je Prvi otvoreni međunarodni šahovski turnir u našem mestu održan 1983. godine u holu sadašnje zgrade Doma kulture?