Do kraja leta očekuje nas još niz interesantnih vikenda: Tiska akademija akvarela, Sent Ištvan i na kraju kao kruna sezone, Velikogospojinski dani

U okviru programa vikendi u Novom Bečeju od 29. juna do 1. jula naTiskom keju održan je vikend Aleksandra Dujina. Aleksandar je rođeni Novobečejac u isto vreme pijanista, kompozitor, aranžer i član orkestra Đorđa Balaševića. Vlasnik je džez kluba u centru Novog Sada, u kome često održava nastupe a ovog puta je svojim nastupom obradovao Novobečejce koji su se okupili u velikom broju kako bi uživali u zvucima džez muzike.

Prvo veče u amfiteatru prezentovao je dva koncerta: prvi je bio u džez evergreen ritmu a drugi je izveden pod devizom „latino moments". Drugog dana kod bioskopa na tiskom keju je predstavljen program „Ponekad u osam", obrada najlepših šlagera od 1938 - 1990. godine. Trećeg dana je nastupio tamburaški orkestar „Zorule" sa najlepšim tradicionalnim tamburaškim pesmama poslednjih 70 - 80 godina. U subotu uveče, posle koncerta Aleksandra Dujina ispred kafe kluba „Venecija" u okviru manifestacije Tiske noći, koja je ove godine po prvi put organizovana, nastupio je Jovan Perišić.

Do kraja leta očekuje nas još niz interesantnih vikenda: Tiska akademija akvarela, Sent Ištvan i na kraju kao kruna sezone, Velikogospojinski dani.

panel
5340
Članaka
panel
3900
Fotografija
paypal PNG24
ako želite da podržite razvoj sajta donacijom

Poslednje fotografije

05.12.2019. (15 fotografija)
Svečani doček crkvenih zvona

Pravoslavna crkva Svetih arhanđela Mihaila i Gavrila u Kumanu


27.11.2019. (5 fotografija)
Foto-ep
Foto-ep o Kumanu

Da li ste znali...

da je prva štedionica u Novom Bečeju osnovana 1869. godine pod imenom Tursko-bečejska  štedionica, a njen prvi direktor bio je ing. Kepeši Ištvan?