Šta vas sve očekuje za vreme Velikogospojinskih dana od 23. - 27. avgusta

U petak i subotu na ulasku u Novi Bečej naplačuje se parking od 18 sati do ponoći, a u nedelju od 16 sati do ponoći, pa je preporuka Novobečejcima da jave rodbini koja im dolazi u goste da dođu pre tog perioda

Pored uobičajenih večernjih koncerata i parade konjskih zaprega ove godine će u toku Velikogospojinskih dana Novobečejci i njihovi gosti imati prilike da posete Vinsku ulicu, teniski turnir, Dečiju ulicu i već tradicionalni Etno bazar.

U subotu i nedelju 25. i 26. avgusta od 13 sati najmlađe očekuje bogat program u Dečijoj ulici. Deca svih uzrasta će moći da prave razne ukrase, crtaju, takmiče se i zabavljaju uz animatore, kreativne radioničare i volontere Asocijacije mladih opštine Novi Bečej. U subotu će nakon programa u Dečijoj ulici biti organizovana kamevalska šetnja do Avlije zabavlije u dvorištu Narodne biblioteke gde najmlađe od 17 sati očekuje takođe bogat i zanimljiv program.

Svi koncerti i prateći program su besplatni kao i do sada. Organizatori manifestacije su preporučili Novobečejcima da rodbini i gostima, koji im dolaze u posetu kažu da se u petak i subotu na ulasku u Novi Bečej naplaćuje parking od 18 sati do ponoći, a u nedelju od 16 sati do ponoći, pa ukoliko žele da izbegnu gužvu na ulazu, ili naplatu parkinga mogu doći pre tog perioda.

paypal PNG24
ako želite da podržite razvoj sajta donacijom

Da li ste znali...

da se Brodogradilište »Tisa« od svog osnivanja 1957. godine, samo dvadesetak godina nalazilo na obali Tise, između bivše skele i sadašnje  plaže?