Na IV državnom takmičenju vatrogastva u organizaciji Vatrogasnog saveza Srbije 29. juna u Zrenjaninu od 10 juniorskih muških ekipa Dobrovoljno vatrogasno društvo Novo Miloševo osvojilo je treće mesto u pokaznoj vežbi, a na kviz takmičenju u poznavanju protivpožarne zaštite drugo.

Milivoj Đurić, predsednik Dobrovoljnog vatrogasnog društva Novo Miloševo: „Konkurencija je bila jaka pošto su na to državno takmičenje došli prvaci svih regija iz cele Srbije. Našu decu su pripremala dva instruktora, Dragan Kucalović i Nikola Čubrilov. Ekipa se sastojala od devet članova. Deca su se pripremala više meseci na stadionu u Novom Miloševu. Zadovoljni smo rezultatima, dečaci su dali svoj maksimum, prvo mesto nam je pobeglo za šest desetinki, ali nadamo se da će drugom prilikom biti bolje".

Milorad Cucić, komandir ekipe za pokazne vežbe: „Odlučio sam se da se pridružim dobrovoljnom vatrogasnom društvu da bi stekao nova poznanstva i da bi pomogao Ijudima. Ja sam prvi put bio na državnom takmičenju, osećaj je neopisiv, bilo mi je veoma lepo".

panel
5340
Članaka
panel
3900
Fotografija
paypal PNG24
ako želite da podržite razvoj sajta donacijom

Poslednje fotografije

05.12.2019. (15 fotografija)
Svečani doček crkvenih zvona

Pravoslavna crkva Svetih arhanđela Mihaila i Gavrila u Kumanu


27.11.2019. (5 fotografija)
Foto-ep
Foto-ep o Kumanu

Da li ste znali...

da je u Vranjevu postojala pivara Herp Adolf Sörgyár Aracs? Zapošnjavala je pet radnika, a proizvodni kapacitet  joj je bio  228 hektolitara piva?