banerKIA3

Odmuljeni kanali, izgrađene ćuprije i deo betonskih staza, u pripremi i biciklistička staza

Savet mesne zajednice Novi Bečej u proteklom periodu organizovao je realizaciju niz značajnih projekata. Jedan od prvih i najznačajnih za stanovnike Novog Bečeja je odmuljivanje kanal Siget i sliv Šušanj od benzinske pumpe do crpne stanice šušanj i kanala DTD. U saradnji sa JP „Komunalac" izgrađene su ćuprije u ulicama: Petefi Šandora - Njegoševa, Petefi Šandora - Dositejeva, Petefi Šandora - Radnička, Vlade Kolara - Dositejeva, izbetoniran je i deo staze Dositejeva - JNA. U ulici Vlade Kolara, od Dositejeve do Radničke, prokopan je novi kanal i izgrađena ćuprija sa delom betonske staze. Uređeni su atarski putevi, između ostalih Masonov drum. NapravIjene su nove sprave na Trim stazi koja je dodatno uređena.

Završeni su dvorišni radovi na zgradi Mesne zajednice. Urađena je projektna dokumentacija za kišnu kanalizaciju u ulicama Radnička - Dositejeva - Njegoševa - Čika Ljubina, a predata dokumentacija za uređenje atmosferskih kanala pored hladnjače do nadvožnjaka u ulici Miloje Čiplića. Obezbeđena su sredstva i u pripremi su javni radovi na izgradnji biciklističke staze u dužini od jednog kilometra od gerontološkog centra do pružnog prelaza u Novom selu i izgradnju i uređenje uličnih staza i ćuprija. Posle prvomajskih praznika mesna zajednica će organizovati ulepšavanje grada, obnavljanje pešačkih staza i odmuljivanje kanala.

panel
5460
Članaka
panel
5384
Fotografija
paypal PNG24
ako želite da podržite razvoj sajta donacijom

Poslednje fotografije

22.05.2020. (10 fotografija)
Svadbe i običaji

Svadbe i običaji


21.05.2020. (10 fotografija)
Zemljoradnja i stočarstvo

Zemljoradnјa i stočarstvo


21.05.2020. (10 fotografija)
Likovi ratova i revolucije
Likovi ratova i revolucije

23.04.2020. (10 fotografija)
Svečanosti i provodi
Svečanosti i provodi

04.01.2020. (20 fotografija)
Kumane
Čudesni crteži profesora Letića
04.01.2020. (10 fotografija)
Folklor Kumana
Folklor Kumana

23.04.2020. (20 fotografija)
Svečani doček crkvenih zvona

Pravoslavna crkva Svetih arhanđela Mihaila i Gavrila u Kumanu

Da li ste znali...

Kumane je u prošlosti nekoliko puta menjalo lokaciju. Poslednji put, 1801. godine, izgrađeno je novo naselje na mestu gde se i sada nalazi.