JP„Komunalac" na visini zadatka i u otežanim uslovima rada

Posađeno 1.500 sadnica, nastavljeno krpljenje udarnih rupa, uređena gradska marina, a od 1. maja na pijacama nove tezge

U proteklih šest meseci JP „Komunalac" je, kao između ostalog i u proteklom periodu, uprkos velikoj ekonomskoj krizi, uložio mnogo napora i materijalnih sredstava za realizaciju velikih projekata. Između ostalog u saradnji sa lokalnom upravom i mesnom zajednicom Novi Bečej, putem konkursa obezbeđena su finansijska sredstva, te je na teritoriji naseljenog mesta Novi Bečej, posađeno oko 1.500 sadnica zimzlenog i listopadnog drveta. Skromno opremljeni, danonoćno su radili na zimskom održavanju puteva i uložili mnogo napora kako bi u vreme zimske elementarne nepogode Novi Bečej i Kumane učinili što prohodnijim.

Započeta je i realizacija projekta sanacije kolovoza u naseljenim mestima novobečejske opštine, krpljenjem udarnih rupa tehnologijom hladnog asfalta, sa namerom da ova delatnost preraste u stalnu aktivnost javnog preduzeća. Početkom 2012. godine potpisan je ugovor sa „Direkcijom za planiranje, izgradnju, uređenje naselja i zaštitu životne sredine opštine Novi Bečej" o postavljanju nove i održavanju postojeće saobraćajne signalizacije, što će građanima omogućiti sigurnije učešće u saobraćaju na lokalnim putevima u naseljenim mestima Novi Bečej i Kumane. U toku je i realizacija projekta novih pijačnih tezgi od kojih će se prve pojaviti na Gradskoj pijaci u Novom Bečeju u prvoj polovini maja meseca 2012. godine. U proteklih 15-tak dana akcenat je stavljen na uređenje Gradske marine, tako su stvoreni uslovi za početak nove sezone redarske službe na Tisi, koja od 1. maja počinje sa danonoćnim dežurstvima.

paypal PNG24
ako želite da podržite razvoj sajta donacijom

Da li ste znali...

da je nova zgrada Doma zdravlja predata na upotrebu 04.10.1986. godine, a iste godine 23. decembra Novi Bečej dobija i sportski centar sa halom?