Entuzijazam sportskih radnika u Kumanu donosi rezultate

Stadionu fudbalskog kluba „2. oktobar" iz godine u godinu izgleda sve bolje i uređenije. Pored izgrađenog pomoćnog fudbalskog terena obezbeđeni su i tereni za odbojku na pesku, tenis i dečije igralište. Predsednik FK „2. Oktobar" iz Kumana, Karolj Tikvenjac, kaže da su najviše radova izveli svojim udruženim snagama, ali da je pomoć stizala i od lokalne samouprave kad god je zatražena: „Kada sam ja došao u FK „2. oktobar" pre deset godina nije bilo ni pomoćnog terena, žice su bile otkinute. Nas pet-šest entuzijasta počeli smo renoviranje stadiona. Napravili smo pomoćni teren, posadili smo travu izgradili smo i pokrili tribine. Sada se sve redovno održava lepo izgleda i teren je dobar."

Košarkaši kažu da imaju podšku od opštinskog sportskog saveza. Aleksandar Baračkov, predstavnik KK „2. oktobar", kaže da se sa decom radi cele sezone: „O kvalitetu rada nešto može reći i činjenica da je Zoran Petrović pre izvesnog vremena bio proglašen za najboljeg mladog trenera, a sada trenira sve naše košarkaše. Košarkaški teren je za vikend pripremljen tako da nastavljamo sa radom punom parom."

paypal PNG24
ako želite da podržite razvoj sajta donacijom

Da li ste znali...

da je Jovan Knežević - Caca je 1860. godine u Vranjevu osnovao prvo srpsko profesionalno pozorište, iz koga se 1861. godine formiralo Srpsko narodno po­zorište u Novom Sadu.