Uspešni pohodi škole fudbala „Jedinstvo"

Na polu sezoni Minimaxi lige dobar uspeh najmlađih fudbalera

Ove sezone Minimaxi liga je počela 2011. godine u novembru. Prva polusezona je zaršena decembra. Mladi fudbaleri novobečejske škole fudbala jedinstvo" učestvuju u četiri kategorije, to su deca od uzrasta 2000., 2001., 2002. i 2003. godište, a u svakoj kategori ji ima po osam ekipa.

Strahinja Vasković, trener mlađih katgorija zadovoljan je uspehom svojih igrača: „Po drugi put smo učestvovali na Minimaxi ligi. Imamo za sad na polu sezoni dobar uspeh, 2000-ito nam zauzima drugo mesto na tabeli, 2001. deli prvo mesto, 2002. se nalazi na petom mestu i 2003. je na trećem mestu. Ovo je po meni  jedan lep i dobar uspeh. Prošle godine smo igrali u takmičarskoj konkurenciji 2000-ito, gde su nam deca iz naše škole fudbala bila pomešana. Ove godine imamo 72 člana u školi fudbala, pa smo ih podelili u više kategorija, što pred- stavlja veliku prednost za decu. Sada nas očekuje nastavak u februaru i traje do marta. Krajem marta se završava i kada bude završeno igraće utakmicu za plasman za prvo, drugo i treće mesto. Prošla godina je bila naša prva zvanična godina, bila nam je uspešna, završili smo na trećem mestu, sada se nadamo nekom boljem uspehu."

Nedavno smo organizovali i dečiji turnir u malom fudbalu u sportskoj hali. On je u periodu od 26. do 29. decembra okupio 26 ekipa iz cele Vojvodine.

Naši mladi fudbaleri 2001. godište su osvojili drugo mesto, fudbaleri rođeni 2003. su osvojili treće mesto i 2000-to godište je završilo na petom mestu.

paypal PNG24
ako želite da podržite razvoj sajta donacijom

Da li ste znali...

da je 1872. godine, car Franja Josif sa svojim parobrodom pristao u novobečejsku luku, te nastavio svoj put karucama za Beodru?