Uspešni pohodi škole fudbala „Jedinstvo"

Na polu sezoni Minimaxi lige dobar uspeh najmlađih fudbalera

Ove sezone Minimaxi liga je počela 2011. godine u novembru. Prva polusezona je zaršena decembra. Mladi fudbaleri novobečejske škole fudbala jedinstvo" učestvuju u četiri kategorije, to su deca od uzrasta 2000., 2001., 2002. i 2003. godište, a u svakoj kategori ji ima po osam ekipa.

Strahinja Vasković, trener mlađih katgorija zadovoljan je uspehom svojih igrača: „Po drugi put smo učestvovali na Minimaxi ligi. Imamo za sad na polu sezoni dobar uspeh, 2000-ito nam zauzima drugo mesto na tabeli, 2001. deli prvo mesto, 2002. se nalazi na petom mestu i 2003. je na trećem mestu. Ovo je po meni  jedan lep i dobar uspeh. Prošle godine smo igrali u takmičarskoj konkurenciji 2000-ito, gde su nam deca iz naše škole fudbala bila pomešana. Ove godine imamo 72 člana u školi fudbala, pa smo ih podelili u više kategorija, što pred- stavlja veliku prednost za decu. Sada nas očekuje nastavak u februaru i traje do marta. Krajem marta se završava i kada bude završeno igraće utakmicu za plasman za prvo, drugo i treće mesto. Prošla godina je bila naša prva zvanična godina, bila nam je uspešna, završili smo na trećem mestu, sada se nadamo nekom boljem uspehu."

Nedavno smo organizovali i dečiji turnir u malom fudbalu u sportskoj hali. On je u periodu od 26. do 29. decembra okupio 26 ekipa iz cele Vojvodine.

Naši mladi fudbaleri 2001. godište su osvojili drugo mesto, fudbaleri rođeni 2003. su osvojili treće mesto i 2000-to godište je završilo na petom mestu.

paypal PNG24
ako želite da podržite razvoj sajta donacijom

Da li ste znali...

da je posle prvog svetskog rata, prvi reditelj beogradske opere je bio Novobečejac - Vojislav Turinski.