Javna proslava Božića i Srpske nove godine

U saradnji Mesne zajednice Bočari Fudbalskog kluba „Jedinstvo" iz Bočara organizovane su javne proslave Božića i Srpske nove godine

U saradnji mesne zajednice Bočar i Fudbalskog kluba „Jedinstvo" iz Bočara organizovane su javne proslave Božića i Srpske nove godine. Fudbalski klub „Jedinstvo" iz Bočara nije isključivo okrenut samo sportu, nego je u neku ruku oko njega okupljeno celo mesto pa su njegovi rukovodioci često u prilici da budu organizatori i ovakvog vida aktivnosti.

Pored toga Igor Munćan, predsednik Saveta mesne zajednice Bočar, član je uprave kluba i bivši igrač tako da je ova neobična veza fudbala i mesnog organizovanja postala već uobičajena. Da podsetimo sem što su uključeni u aktivnosti koje se organizuju u Bočaru, iza ovog fudbalskog kluba je izuzetan uspeh, sezona bez poraza, a na dodeli priznanja za sportistu godine, proglašen je za najuspešniji sportski kolektiv u opštini Novi Bečej.

paypal PNG24
ako želite da podržite razvoj sajta donacijom

Da li ste znali...

da je Biserno ostrvo nastalo prilikom regulisanja reke Tise, to jest završetkom radova na borđoškom proseku 1858. godine?