Javna proslava Božića i Srpske nove godine

U saradnji Mesne zajednice Bočari Fudbalskog kluba „Jedinstvo" iz Bočara organizovane su javne proslave Božića i Srpske nove godine

U saradnji mesne zajednice Bočar i Fudbalskog kluba „Jedinstvo" iz Bočara organizovane su javne proslave Božića i Srpske nove godine. Fudbalski klub „Jedinstvo" iz Bočara nije isključivo okrenut samo sportu, nego je u neku ruku oko njega okupljeno celo mesto pa su njegovi rukovodioci često u prilici da budu organizatori i ovakvog vida aktivnosti.

Pored toga Igor Munćan, predsednik Saveta mesne zajednice Bočar, član je uprave kluba i bivši igrač tako da je ova neobična veza fudbala i mesnog organizovanja postala već uobičajena. Da podsetimo sem što su uključeni u aktivnosti koje se organizuju u Bočaru, iza ovog fudbalskog kluba je izuzetan uspeh, sezona bez poraza, a na dodeli priznanja za sportistu godine, proglašen je za najuspešniji sportski kolektiv u opštini Novi Bečej.

paypal PNG24
ako želite da podržite razvoj sajta donacijom

Da li ste znali...

da je tridesetih godina XX veka postojalo kupalište na Tisi sa dva bazena i dvadesetak kabina a nalazilo se malo nizvodno od bivše skele?