Izabrani novi članovi Saveta mesne zajednice Novo Miloševo

Na izbore je izašlo 1.508 birača, što čini 29,25% biračkog tela Novog Miloševa

Izbori za članove saveta Mesne zajednice Novo Miloševo održani su 22. januara 2012. godine pošto je prethodno rukovodstvo smenjeno zbog sumnje u nenamensko trošenje sredstava samodoprinosa a protiv nekih članova smenjenog Saveta mesne zajednice je u toku istražni postupak Policijske uprave Zrenjanin. 5156 birača upisanih u birački spisak u Novom Miloševu imalo je pravo glasa.

Vladimir Mirkov, potpredsednik komisije za sprovođenje izbora kaže da su izbori protekli u korektnoj i fer atmosferi: „Na izbore je izašlo 1.508 birača, što čini 29,25% biračkog tela Novog Miloševa. Na osam biračkih mesta izabrano je 17 kandidata koji će činiti sastav Saveta mesne zajednice Novo Miloševo. Sada sledi izbor predsednika i potpredsednika Saveta." Novomiloševčani su zadovoljni brojem građana koji su izašli na izbore i kažu da je to odličan rezultat s obzirom na prljavu antikampanju onih koji nisu imali hrabrosti da izađu na izbore.

Za članove saveta Mesne zajednice Novo Miloševo najviše glasova na svojim izbornim mestima su dobili: Jasmina Belić, Igor Konrad, Danijel Mesaroš, Branko Glavaški, Bojan Čolović, Dragan Belić, Vlastimir Lalić, Aleksandra Đuričin, Tatjana Stanaćev, Mirjan Rakazov, Čala Tot Andraš, Ljubomir Vlahović, Miodrag Stanaćev, Boško Radnović, Dušan Rakazov, Duško Pajić, Mirjan Tatomirov.

paypal PNG24
ako želite da podržite razvoj sajta donacijom

Da li ste znali...

da je Laza Popović, sin pop-Luke iz Vranjeva je bio prvi reditelj novoosnovanog Narodnog pozorišta u Beogradu 1868. godine.