Fabrika obuće u Novom Bečeju kreće sa radom

Plan je da već krajem februara jedan deo radnika počne proizvodnju, a drugi da krene sa obukom na novim mašinama za izradu cipela

U toku su pripreme za pokretanje proizvodnje u fabrici obuće „Serbia Manifatture doo" Novi Bečej. Na mestu bivše fabrike obuće „Pobeda", u renoviranom prostoru naći će se mesta za oko 200 radnika. Zbog toga što je poslodavcu neophodan veći broj zaposlenih zainteresovani za rad u ovom preduzeću pozvani su da se jave Nacionalnoj službi za zapošljavanje. Planirano je da nakon prijavljivanja, svi kandidati budu pozvani na razgovor sa poslodavcem.

Đorđel Krecu, direktorfabrike obuće „Serbia Manifatture doo", rekao je da se zahvaljuje lokalnoj samoupravi u Novom Bečeju na saradnji i pomoći i najavio skori početak pokretanja proizvodnje: „Naš plan je da već krajem februara jedan deo radnika počne proizvodnju, a drugi da počne sa obukom na novim mašinama za izradu cipela."

paypal PNG24
ako želite da podržite razvoj sajta donacijom

Da li ste znali...

da je Biserno ostrvo nastalo prilikom regulisanja reke Tise, to jest završetkom radova na borđoškom proseku 1858. godine?