Juniori zablistali na „Trofeju Beograda“

Da kuglanje u Novom Bečeju ima lepu perspektivu, potvrdila je juniorska ekipa KK „Jedinstvo“ koja je osvojila prvo mesto na međunarodnom turniru „Trofej Beograda 2016“, koji je je održan na kuglani Banjica.

Juniori novobečejskog „Jedinstva“ su, u veoma jakoj konkurenciji, ekipa iz Slovenije, Makedonije, Republike Srpske i Srbije, prvo mesto osvojili sa 2.313 čunjeva (Norbert Ernješi 599, Ervin Komaromi 587, Čaba Zavarko 582, Dušan Pejin 545), druga je beogradska „Crvena zvezda“ sa 2.305, a treći ,,Borac“ iz Banja Luke sa 2.153 čunja.

Pored ekipnog uspeha mladi Novobečjci su blistali i u pojedinačnoj konkurenciji. U konkurenciji 23 takmičara prvo mesto osvojio je Norbert Ernješi sa 599 čunjeva, Ervin Komaromi je sa 587 zauzeo treće, dok je Čaba Zavarko sa 582 čunja bio četvrti.

Trener novobečejskih juniora Ivan Mesaroš, je posle turnira u Beogradu, sa ponosom istakao: „Ovo je jedan od većih uspeha naše juniorske ekipe, koja je prošle godine na prvenstvu države osvojila bronzanu medalju i dobra uvertira pred predstojeće ekipno prvenstvo države, gde očekujemo visok plasman. Takođe je značajno da naša ekipa, koja se takmiči u Super ligi Srbije, može da računa na ove mlade igrače, koji su budućnost kluba“.

paypal PNG24
ako želite da podržite razvoj sajta donacijom

Da li ste znali...

da je tridesetih godina XX veka postojalo kupalište na Tisi sa dva bazena i dvadesetak kabina a nalazilo se malo nizvodno od bivše skele?