“Vojvodina” deveta

Prvi deo prvenstva u Područnoj ligi Zrenjanin protekao je u znaku „Radničkog" iz Zrenjanina koji je jesenji prvak sa 33 boda. Među timovima, od kojih se više očekivalo, je i „Vojvodina” iz Novog Miloševa koja je igrala u promenjivoj formi, dobro pred svojim navijačima, a slabo u gostima. Na kraju jesenjeg dela prvenstva, ekipa koju trenira Strahinja Vasković, zauzela je deveto mesto sa 21 bodom i gol razlikom 29:31.

Novomiloševčani su zabeležili sedam pobeda, doživeli osam poraza, a zanimljivo je istaći da nijednom nisu igrali nerešeno. Jedinu pobedu u gostima „Vojvodina” je zabeležila u Banatskom Despotovcu (1:2), dok je, na domaćem terenu u poslednjem jesenjem kolu, doživela ubedljiv poraz od „Radničkog” iz Zrenjanina 0:4.

Trener „Vojvodine" Strahinja Vasković ističe: „Deveto mesto je prema igrama koje smo pružali zadovoljavajući plasman. Izuzetno slabo igrali smo u gostima, gde smo olako prepuštali bodove domaćinu. Imali smo mali fond igrača, česte povrede, što je uticalo na naše igre. Očekujem da u nastavku pružimo daleko više, pa sam prozivku za pripreme zakazao za 25. januar iduće godine".

paypal PNG24
ako želite da podržite razvoj sajta donacijom

Sadržaj

Da li ste znali...

da je nova zgrada Doma zdravlja predata na upotrebu 04.10.1986. godine, a iste godine 23. decembra Novi Bečej dobija i sportski centar sa halom?