Balaban ponovo na čelu OO SPS-a

Izabrano je novo rukovodstvo opštinskog odbora, koje čine predsednik opštinskog odbora i dvadeset jedan član odbora

Redovna godišnja izborna skupština Opštinskog odbora Socijalističke partije Srbije Novi Bečej, održana je 13. novembra, u sali Radničkog univerziteta u Novom Bečeju. Skupštini je prisustvovao 41 delegat, i preko 10 gostiju iz okruga i Pokrajine. Na skupštini je izabrano novo rukovodstvo opštinskog odbora, koje čine predsednik opštinskog odbora i dvadeset jedan član odbora, naglasio je Dragan Balaban, predsednik Opštinskog odbora Socijalističke partije Srbije Novi Bečej: „Izborna konferencija je prošla uspešno i radno. 30. novembra je izborna Pokrajinska konferencija. Izabrali smo četiri delegata koji će uzeti učešće u radu na tom nivou. Izabrali smo i pet delegata koji će 14. decembra punopravno učestvovati na 10. kongresu SPS - a."

Balaban je istakao da Opštinski odbor SPS-a, radi svakoga dana od 10 do 14 časova, da građani mogu da dođu na razgovor, da se informišu. „Naredni plan nam je kao i većini partija, da podmladimo partiju. Mladost je ta koja nas vuče napred" - kaže Balaban.

Takođe, Balaban kaže da se kao stranka na lokalnom nivou trude, shodno kapacitetu, da pruže stabilnost u radu lokalne samouprave.

paypal PNG24
ako želite da podržite razvoj sajta donacijom

Sadržaj

Da li ste znali...

da je Dobrovoljno Vatrogasno Društvo osnovano 1882. godine i nalazilo se na uglu ulica Ive Lole Ribara i Petra Drapšina?