OŠ "Milan Stančić Uča" dobila nadstrešnicu

Postavljanjem nadstrešnice rešen je dugogodišnji problem, koji je stvarala kišnica

Završeni su radovi na izgradnji i postavljanju nadstrešnice na zgradi OŠ "Milan Stančić Uča" u Kumanu, koje je finansirala lokalna samouprava.

Postavljanjem nadstrešnice rešen je dugogodišnji problem, koji je stvarala kišnica slivajući se kroz rešetke i svetlarnike u pomoćne prostorije, koje su od vitalnog značaja za školu, rekao je predsednik opštine Novi Bečej, Saša Šućurović: „Ovo je primer da lokalna samouprava zajedno sa Mesnim zajednicama i javnim preduzećima u opštini Novi Bečej pomaže, ali pomaže tamo gde je rukovodstvo sposobno da uoči problem i alarmira opštinu. Pohvaljujem školu u Kumanu, koja je po mom mišljenju sigurno jedna od najuređenijih i najčistijih škola u našoj opštini. Svakako bih hteo da pohvalim rukovodstvo ove škole. Nama nije bilo teško da podržimo njihovu ideju i mislim da smo došli do jednog lepog rešenja dugogodišnjeg problema.”

Direktorka ove škole, Marija Stančić kaže da je problem uklonjen zahvaljujući sluhu lokalne samouprave, a da je naredni plan izgradnja ogradnog zida.

Škola nema ogradni zid od kada je sagrađena, a on je neophodan, pre svega, zbog bezbednosti učenika: „Na moje veliko i zadovoljstvo svih zaposlenih u školi, nadstrešnica ima višestruku namenu, jer su nam i učenici zaštićeni. Radove je finansirala opština Novi Bečej, a izvođač radova je bilo GP „Novi Bečej".

paypal PNG24
ako želite da podržite razvoj sajta donacijom

Sadržaj

Da li ste znali...

da je u Novom Bečeju, Bischitz Lajoš dobio dozvolu 1889. godine za građenje telefonske veze između Bečeja i salaša Solymoss i Borjass u dužini od 11 km sa tri telefona i stanice?