banerKIA3

Postavljanjem nadstrešnice rešen je dugogodišnji problem, koji je stvarala kišnica

Završeni su radovi na izgradnji i postavljanju nadstrešnice na zgradi OŠ "Milan Stančić Uča" u Kumanu, koje je finansirala lokalna samouprava.

Postavljanjem nadstrešnice rešen je dugogodišnji problem, koji je stvarala kišnica slivajući se kroz rešetke i svetlarnike u pomoćne prostorije, koje su od vitalnog značaja za školu, rekao je predsednik opštine Novi Bečej, Saša Šućurović: „Ovo je primer da lokalna samouprava zajedno sa Mesnim zajednicama i javnim preduzećima u opštini Novi Bečej pomaže, ali pomaže tamo gde je rukovodstvo sposobno da uoči problem i alarmira opštinu. Pohvaljujem školu u Kumanu, koja je po mom mišljenju sigurno jedna od najuređenijih i najčistijih škola u našoj opštini. Svakako bih hteo da pohvalim rukovodstvo ove škole. Nama nije bilo teško da podržimo njihovu ideju i mislim da smo došli do jednog lepog rešenja dugogodišnjeg problema.”

Direktorka ove škole, Marija Stančić kaže da je problem uklonjen zahvaljujući sluhu lokalne samouprave, a da je naredni plan izgradnja ogradnog zida.

Škola nema ogradni zid od kada je sagrađena, a on je neophodan, pre svega, zbog bezbednosti učenika: „Na moje veliko i zadovoljstvo svih zaposlenih u školi, nadstrešnica ima višestruku namenu, jer su nam i učenici zaštićeni. Radove je finansirala opština Novi Bečej, a izvođač radova je bilo GP „Novi Bečej".

panel
5620
Članaka
panel
5528
Fotografija

Poslednje fotografije

07.07.2020. (13 fotografija)
Svadbe i običaji

Svadbe i običaji


16.06.2020. (7 fotografija)
Zemljoradnja i stočarstvo

Zemljoradnјa i stočarstvo


 
07.07.2020. (10 fotografija)
Svečanosti i provodi
Svečanosti i provodi

04.01.2020. (20 fotografija)
Kumane
Čudesni crteži profesora Letića
04.01.2020. (10 fotografija)
Folklor Kumana
Folklor Kumana

23.04.2020. (20 fotografija)
Svečani doček crkvenih zvona

Pravoslavna crkva Svetih arhanđela Mihaila i Gavrila u Kumanu

Da li ste znali...

da je zdravstvena stanica i porodilište u Novom Bečeju 1948. godine brojalo osam zaposlenih; dva lekara, dve babice, dve čistačice i dva administrativna radnika?