banerKIA3

Na Evropskom kupu u savateu, u disciplinama kombat i aso, koji je održan u hrvatskom gradu Varaždinu, takmičari Kluba borilačkih sportova „Jedinstvo" iz Novog Bečeja osvojili su četiri medalje, dve zlatne i dve srebrne.

U konkurenciji više stotina takmičara iz Hrvatske, Italije, Slovenije, Mađarske, Bosne i Hercegovine i Srbije zlatne medalje osvojili su junior Milan Rakita, u kategoriji do 56 kg i kadetkinja Enita Behramaj, u kategoriji do 45kg.

Ferenc Kormanjoš je u seniorskoj konkurenciji, takmičara do 56 kg, osvojio srebrnu medalju, a isto odličje osvojila je i juniorka Tamara Baračkov, u kategoriji do 56 kg.

Predsednik KBS „Jedinstvo" Radenko Tadić ističe „Veoma sam zadovoljan rezultatima na ovom takmičenju, što nas ohrabruje pred izborno prvenstvo Vojvodine u kungfu vušu-sandi borbama, koje će se održati u Novom Bečeju. Takođe mogu da najavim prijateljski meč sa klubom iz nama prijateljskog mađarskog grada Mezetura.

Koristim ovu priliku da izrazim zahvalnost našoj bivšoj takmičarki u kik boksu Sanji Radin, koja je prešla u novosadski klub „Pagonis" i koja nas nije zaboravila. Ona je našem klubu obezbedila sponzorstvo od “Sportvisiona" u vrednosti od 94 hiljade dinara, što nam mnogo znači.

Istovremeno Sanja je naglasila da je Novi Bečej I naš klub ostao deo nje i da je ovo jedan od načina da se zahvali klubu kojem je počela svoju zapaženu sportsku karijeru”.

panel
5620
Članaka
panel
5528
Fotografija

Poslednje postavljeno

Poslednje fotografije

07.07.2020. (13 fotografija)
Svadbe i običaji

Svadbe i običaji


16.06.2020. (7 fotografija)
Zemljoradnja i stočarstvo

Zemljoradnјa i stočarstvo


 
07.07.2020. (10 fotografija)
Svečanosti i provodi
Svečanosti i provodi

04.01.2020. (20 fotografija)
Kumane
Čudesni crteži profesora Letića
04.01.2020. (10 fotografija)
Folklor Kumana
Folklor Kumana

23.04.2020. (20 fotografija)
Svečani doček crkvenih zvona

Pravoslavna crkva Svetih arhanđela Mihaila i Gavrila u Kumanu

Da li ste znali...

da je Jovan Knežević - Caca je 1860. godine u Vranjevu osnovao prvo srpsko profesionalno pozorište, iz koga se 1861. godine formiralo Srpsko narodno po­zorište u Novom Sadu.