banerKIA3

Posle velikog uspeha i osvajanja prvog mesta na prolećnom pionirskom prvenstvu Vojvodine u sportskoj gimnastici, koje organizuje Gimnastički savez Vojvodine, učenici OŠ „Josif Marinković" iz Novog Bečeja, ponovo su zablistali, ovog puta na jesenjem prvenstvu Vojvodine koje je održano u Novom Sadu.

U kategoriji V i VI razreda ekipa OŠ „Josif Marinković" u sastavu: Todor Marčićev, Ivan Kokić i Ognjen Vujackov osvojila je prvo mesto i titulu prvaka Vojvodine, a identičan uspeh ostvarila je i ekipa VII i VIII razreda u sastavu: Miroslav Rakita, Predrag Đuričin, Zdravko Kovačev i Dejan Jocković. Gimnastičari ove škole bili su uspešni i u pojedinačnoj konkurenciji. Ognjen Vujackov je prvak Vojvodine u četvoroboju (parter, preskok, krugovi i razboj), Ivan Kokić drugi, a Todor Marčićev treći.

U kategoriji VII i VIII razreda titulu prvaka Vojvodine osvojio je u petoboju (parter, preskok, krugovi, razboj i vratilo) Dejan Jocković, inače trećeplasirani na prošlogodišnjem prvenstvu Srbije. U ovoj kategoriji Zdravko Kovačev je osvojio treće mesto.

Obe gimnastičke ekipe OŠ „Josif Marinković" koje priprema Milutin Isakov, nastavnik fizičkog vaspitanja u penziji, ovim uspehom izborile su pravo učešća na pionirskom prvenstvu Srbije koje će se održati krajem novembra.

panel
5560
Članaka
panel
5384
Fotografija
paypal PNG24
ako želite da podržite razvoj sajta donacijom

Poslednje fotografije

22.05.2020. (10 fotografija)
Svadbe i običaji

Svadbe i običaji


21.05.2020. (10 fotografija)
Zemljoradnja i stočarstvo

Zemljoradnјa i stočarstvo


21.05.2020. (10 fotografija)
Likovi ratova i revolucije
Likovi ratova i revolucije

23.04.2020. (10 fotografija)
Svečanosti i provodi
Svečanosti i provodi

04.01.2020. (20 fotografija)
Kumane
Čudesni crteži profesora Letića
04.01.2020. (10 fotografija)
Folklor Kumana
Folklor Kumana

23.04.2020. (20 fotografija)
Svečani doček crkvenih zvona

Pravoslavna crkva Svetih arhanđela Mihaila i Gavrila u Kumanu

Da li ste znali...

da je Novi Bečej i Vranjevo, dvadesatih i tridesetih godina XX veka imalo tri bioskopa. Royal, Balkan i bioskop kod Krke?