banerKIA3

Nakon policijskog radara, koji je opština Novi Bečej donirala Policijskoj stanici u martu ove godine, u znak zahvalnosti za dobru saradnju, sada je obezbeđen laserski štampač i kopir aparat

Predsednik opštine Novi Bečej Saša Šućurović i Ivica Milankov, pomoćnik predsednika zadužen za bezbednost i vanredne situacije, uručili su predstavnicima Policijske stanice u Novom Bečeju, laserski štampač i kopir aparat, kao još jedan znak dobre saradnje i zahvalnosti za izvanrednu saradnju i koordinaciju tokom manifestacije Gospojina. Novi Bečej je jedna od najboljih i najmirnijih sredina, a Gospojina bezbedna manifestacija, istakao je predsednik opštine. Posebno je važno, kako je naglasio, Policijsku upravu opremiti u domenu poslova od kojih građani direkno zavise, kao što je vađenje ličnih dokumenata, bezbednosti u saobraćaju i slično: "Godinama pravimo veliku manifestaciju, jednu od najvećih u Srbiji, Policijska stanica nam pomaže u tome, i zajedno pravimo bolje uslove u našem Novom Bečeju, našem gradu i našoj celoj opštini. Ovo je jedan znak pažnje, jer kada su se svi veselili tokom Gospojine, oni su uspešno radili. Godinama organizujemo manifestaciju bez ikakvih problema ili incidenata, manifestaciju na kojoj može svako da nam zavidi. Ovo je samo jedan mali znak pažnje lokalne samouprave i mislim da će se naša saradnja nastaviti, i svakako ćemo biti za primer drugim lokalnim samoupravama."

U ime policijske stanice, načelnik Saša Stanišić se zahvalio lokalnoj samoupravi na poklonu: "Štampač i kopir aparat nam mnogo znače, pošto nam do sada ovi resursi nisu bili u tom obimu zastupljeni i olakšaće nam posao. Ovom prilikom se još jednom zahvaljujem na ovoj donaciji."

panel
5560
Članaka
panel
5384
Fotografija
paypal PNG24
ako želite da podržite razvoj sajta donacijom

Poslednje fotografije

22.05.2020. (10 fotografija)
Svadbe i običaji

Svadbe i običaji


21.05.2020. (10 fotografija)
Zemljoradnja i stočarstvo

Zemljoradnјa i stočarstvo


21.05.2020. (10 fotografija)
Likovi ratova i revolucije
Likovi ratova i revolucije

23.04.2020. (10 fotografija)
Svečanosti i provodi
Svečanosti i provodi

04.01.2020. (20 fotografija)
Kumane
Čudesni crteži profesora Letića
04.01.2020. (10 fotografija)
Folklor Kumana
Folklor Kumana

23.04.2020. (20 fotografija)
Svečani doček crkvenih zvona

Pravoslavna crkva Svetih arhanđela Mihaila i Gavrila u Kumanu

Da li ste znali...

da je jedan od glavnih aktera, pri osnivanju opere u Novom Sadu, bude naš sugrađanin Bogdan Čiplić, u to vreme upravnik Srpskog narodnog pozorišta.