Donacija, još jedan znak dobre saradnje

Nakon policijskog radara, koji je opština Novi Bečej donirala Policijskoj stanici u martu ove godine, u znak zahvalnosti za dobru saradnju, sada je obezbeđen laserski štampač i kopir aparat

Predsednik opštine Novi Bečej Saša Šućurović i Ivica Milankov, pomoćnik predsednika zadužen za bezbednost i vanredne situacije, uručili su predstavnicima Policijske stanice u Novom Bečeju, laserski štampač i kopir aparat, kao još jedan znak dobre saradnje i zahvalnosti za izvanrednu saradnju i koordinaciju tokom manifestacije Gospojina. Novi Bečej je jedna od najboljih i najmirnijih sredina, a Gospojina bezbedna manifestacija, istakao je predsednik opštine. Posebno je važno, kako je naglasio, Policijsku upravu opremiti u domenu poslova od kojih građani direkno zavise, kao što je vađenje ličnih dokumenata, bezbednosti u saobraćaju i slično: "Godinama pravimo veliku manifestaciju, jednu od najvećih u Srbiji, Policijska stanica nam pomaže u tome, i zajedno pravimo bolje uslove u našem Novom Bečeju, našem gradu i našoj celoj opštini. Ovo je jedan znak pažnje, jer kada su se svi veselili tokom Gospojine, oni su uspešno radili. Godinama organizujemo manifestaciju bez ikakvih problema ili incidenata, manifestaciju na kojoj može svako da nam zavidi. Ovo je samo jedan mali znak pažnje lokalne samouprave i mislim da će se naša saradnja nastaviti, i svakako ćemo biti za primer drugim lokalnim samoupravama."

U ime policijske stanice, načelnik Saša Stanišić se zahvalio lokalnoj samoupravi na poklonu: "Štampač i kopir aparat nam mnogo znače, pošto nam do sada ovi resursi nisu bili u tom obimu zastupljeni i olakšaće nam posao. Ovom prilikom se još jednom zahvaljujem na ovoj donaciji."

paypal PNG24
ako želite da podržite razvoj sajta donacijom

Da li ste znali...

da je meandar Biserno Ostrvo, u to vreme najveća okuka Tise, dug oko 23 km prosecanjem novog korita 1858. godine u dužini od 8,3 km postaje mrtvaja. Meandar na području Medenjača u dužini od 15 km postao je mrtvaja 1863. godine prosecanjem novog toka u dužini 3,2 km. Ali, je još dugo posle toga meandar korišćen kao glavni plovni put, a prosek postao rukavac. Zbog toga je 1900. godine prosek proširen, a meander zasipan i Medenjača praktično tek 1900. godine postaje mrtvaja.