Mesna zajednica misli i na stare i na mlade

Mesna zajednica protekli period najviše se bavila uređenjem vrtića i autobuskih stajališta za đake, a u narednom periodu će se posvetiti objektima namenjenim penzionerima.

Opština Novi Bečej je posao javnih radova poverila Mesnoj zajednici Novi Bečej, koja je opravdala poverenje. Za četiri meseca, koliko traju javni radovi, uređena su dečja igrališta koja se nalaze u objektima PU „Pava Sudarski", odnosno igralište u centru, Novom selu, Vranjevu i kod Poleta. Okračena je i fasada zdrade vrtića u Novom selu, istako je Radoslav Šećerov, zamenik predsednika saveta Mesne zajednice Novi Bečej: „Spoljne ograde su ofarbane jarkim bojama da se vidi da su tu naši najmlađi. Takođe, svi rekviziti na igralištu su renovirani i okrečeni, tako da deca mogu bezbedno da se igraju. Na svim objektima predškolskih ustanova su očišćeni oluci, izvršena je zamena i popravka crepa, gde se pokazala potreba za tim. U vrtiću u centru smo izvadili drvo koje je pretilo da će se srušiti. Okrečena i renovirana su autobuska stajališta u Proleterskoj ulici i kod teretne rampe. U narednom periodu plan nam je da pomognemo oko adaptacije zgrade penzionera, a kako nam vreme bude dozvoljavalo planiramo da uredimo ćuprije i staze koje su nam ostale.” U sklopu ove aktivnosti Mesna zajednica je zadužena i za košenje i uređivanje dečjih igrališta, autobuskoh stajališta i prometnih raskrsnica.

paypal PNG24
ako želite da podržite razvoj sajta donacijom

Da li ste znali...

da je najveći domet koji je jedan Srbin postigao, u renomiranim inostranim pozorištima, postigao Joca Savić iz Novog Bečeja.