Poljočuvari opremljeni i fotoaparatima

Novi fotoaparati koje je Poljočuvarskoj službi dodelila opština Novi Bečej, služiće da podignu kvalitet i funkcionalnost rada ove službe, jer će kradljivci sada biti fotografisani sa razdaljine

Poljočuvari opštine Novi Bečej, nakon motorizacije, dobili su još jedno pomoćno sredstvo koje će im omogućiti efikasniji rad. Novi fotoaparati koje je Poljočuvarskoj službi dodelila opština Novi Bečej, služiće da podignu kvalitet i funkcionalnost rada ove službe, jer će kradljivci sada biti fotografisani sa razdaljine i na taj način biće povećan broj procesuiranih slučajeva. Ovo je treća godina uspešne saradnje sa agencijom "Beli vuk", koja obavlja Poljočuvarsku službu u novobečejskoj opštini, naglasio je prilikom predaje fotoaparata Saša Šućurović, predsednik opštine: Naša poljočuvarska služba dobro radi, građani su zadovoljni, svakog dana ima sve više pohvala. Mislim da su se poljoprivrednici navikli na pravila kako da se ponašaju u ataru i šta je to potrebno da bi olakšali rad poljočuvarskoj službi. Ovom prilikom im dodeljujemo fotoaparate, kako bi još bolje obavljali svoju funkciju i mislim da će u narednom periodu svakako bolje funkcionisati."

Fotoaparate je u ime Poljočuvarske službe primio njen rukovodilac, Radenko Tadić: „Naši ljudi koji redovno obilaze atar poseduju dvoglede i pomoću njih, kao i saradnjom sa poljoprivrednicima, vrše kontrolu polja. Često dvogledom na 200-300 metara uoče izvršioce da rade neke nepravilnosti u ataru, a kada dođu motorima izvršioci se sklone. Veoma je teško procesuirati neki slučaj, ako on nije potkrepljen fotografijama. Svih naših 157 prijava prošle godine, bile su kompletirane fotografijama, uz sve potrebene podatke, izjave itd. Ovim aparatima povećavamo mogućnost procesuiranja svih slučajeva, jer ćemo sada moći već sa nekih 150-200 metara da fotografišemo i samim tim olakšavamo sebi posao."

paypal PNG24
ako želite da podržite razvoj sajta donacijom

Da li ste znali...

da je zdravstvena stanica i porodilište u Novom Bečeju 1948. godine brojalo osam zaposlenih; dva lekara, dve babice, dve čistačice i dva administrativna radnika?