banerKIA3

"Svi radovi su finansirani iz našeg budžeta, iz sopstvenih prihoda, a što se tiče radova na svetlarniku, oni će biti finansirani iz opštinskog budžeta, dok će radnici biti angažovani preko javnih radova " — Ranko Janjić

Rukovodstvo Sportsko-rekreativnog centra "Jedinstvo" u 2014. godini se maksimalno potrudilo da poboljša uslove rada svih klubova i grupa građana koje koriste njegove usluge. Poslednjih meseci su sprovedene i mnoge aktivnosti na održavanju samog objekta, kaže direktor SRC "Jedinstvo", Ranko Janjić: “U avgustu smo imali zamenu stakla na svetlarnicima sa dvorišne strane i sa strane od autobuske stanice. Investitor je bio DDOR. Pošto su nam stakla osigurana, a godinama nismo koristili ta osiguranja, ove godine smo iskoristili tu mogućnost i za sumu od 329.000 dinara promenili smo sve ono stoje bilo popucalo. U septembru smo menjali zaštitne mreže iza golova koje nisu menjane punih 28 godina, a investicija je bila vredna 50.000 dinara. U septembru smo promenili i ozvučenje koje nekoliko godina nije bilo u funkciji." Prema Janjićevim rečima, neće se stati na učinjenom.

Za novembar je planirana kupovina novih strunjača, jer su postojeće dotrajale: "Iskoristićemo mogućnost da iz naših budžetskih sredstava u visini od 106.000 dinara kupimo 20 strunjača i svakako poboljšamo uslove za rad i grupa građana i sportskih klubova, pre svega, koji se bave borilačkim veštinama. Do kraja decembra planiramo da zaštitimo svetlarnike iz pravca dvorišta." Pravićemo montažno demontažnu konstrukciju na koju ćemo staviti žicu, tako da se nadam da će trajno biti rešen problem razbijanja i pucanja tog istog stakla. Svi ovi radovi su finansirani iz našeg budžeta, iz sopstvenih prihoda, a što se tiče radova na svetlarniku, oni će biti finansirani iz opštinskog budžeta, dok će radnici biti angažovani preko javnih radova."

panel
5560
Članaka
panel
5384
Fotografija
paypal PNG24
ako želite da podržite razvoj sajta donacijom

Poslednje fotografije

22.05.2020. (10 fotografija)
Svadbe i običaji

Svadbe i običaji


21.05.2020. (10 fotografija)
Zemljoradnja i stočarstvo

Zemljoradnјa i stočarstvo


21.05.2020. (10 fotografija)
Likovi ratova i revolucije
Likovi ratova i revolucije

23.04.2020. (10 fotografija)
Svečanosti i provodi
Svečanosti i provodi

04.01.2020. (20 fotografija)
Kumane
Čudesni crteži profesora Letića
04.01.2020. (10 fotografija)
Folklor Kumana
Folklor Kumana

23.04.2020. (20 fotografija)
Svečani doček crkvenih zvona

Pravoslavna crkva Svetih arhanđela Mihaila i Gavrila u Kumanu

Da li ste znali...

da je pored toga što su železnički i drumski saobraćaj umanjili značaj Novog Bečeja u prometu žitaricama, on je ipak ostao sve do Drugog svetskog rata najprometnije pristanište na Tisi u Jugoslaviji.