Fenomenalna Đenđi Kiš

...Fenomenalno, fantastično, sportista nad sportistima Đenđi Kiš odigrala je, slobodno možemo reći utakmicu života. Pa to je trebalo videti kada je Biserka Perman pružila ruku našoj Đenđiki. Istina Hrvatica je bila bolja oborila je 459, a naša Đenđi 455, ali kako smo imali 9 čunjeva prednosti sačuvali smo prvo mesto. I sada bi samo svetsko čudo moglo da pomuti fantastično slavlje koje vlada u taboru našeg tima. Preostalo je da nastupi Rumunka koja bi tebala da obori 464 čunja da bi nas Rapid pretekao, mislim da je to nemoguće, ali sportski je sačekati...

Ovo je najveći uspeh novobečejskog sporta, zato vas molim, da ukoliko smo u mogućnosti, produžimo program do konačne odluke, sve će se znati pre 21 sata, lepo bi bilo da sačekate i da zajedno sa nama Novi Bečej proslavi fantastični uspeh...

Podržite sajt

Ukoliko želite, donacijom, da pomognete razvoj sajta.

Podržite...

Sakupljanje kulturno-istorijske građe Novog Bečeja smatramo izuzetno važnim i velikim poslom. Za nove naraštaje... sa novom tehnologijom... da vide prošlost... drugačije će ostati zaboravljena.

Dobru...

Ako posedujete neki materijal ili saznanja za koja smatrate da bi dopunila sajt, priključite nam se... Možete komentarisati članke ili nam slati materijale, fotografije... koje ćemo rado objaviti.

Ideju...

Oni imućniji Novobečejci koji mogu i žele materijalno da pomognu razvoj sajta, da budu dobrotvori (kako se nekada to radilo) mogu nas kontaktirati i dati svoj doprinos ideji koja nam je zajednička.