Doviđenja do slobode!
Teško je raditi bilo šta kreativno u ovoj zemlji, okupiranoj. Kada jedna organizacija drži celu zemlju kao taoc svom mediokritetu.
Takvoj alavosti, nezajažljivosti da budu sve možemo reći samo: Evo.. sve je vaše, najite se!
Nastavićemo rad nakon oslobođenja, do tad borićemo se za pravo na slobodu!
10.03.2019.
Sale Vidak
 
 

V2 Naša Pesma

"Našu Pesmu" je napisao V-2 sa svojim odelјenjskim starešinom - Milošem Galetinom. Muziku za stihove ukomponovao je Marko Strahinja Galetin. Aranžman - Darko Milankov, u čijem je privatnom studiju pesma i snimlјena. Vokali: Jana Vlajkov, Isidora Marjanović, Jovana Komaromi, Milica Konstantin, Aleksandar Brančić, Aleksandar Šlezijak i Darko Milankov. Tekst govore:Jana Vlajkov i Miloš Galetin. Bubnjeve je svirao Živojin Milankov, a sve ostale instrumente - Darko Milankov. Spot su snimali: Goran Dobožanov i Marko Reznić. Montaža - Igor Garčev. Spot je sniman u pomenutom studiju u Novom Bečeju i u osnovnoj školi " Stančić Milan - Uča", u Kumanu...Sredstva za snimanje pesme i spota je obezbedila direktorica rečene škole - Marija Stančić, a jedan deo i članovi Unije sindikata prosvetnih radnika Banata, odnosno Srbije, iz iste škole...

market

Da li ste znali...

da je, prema jednom obaveštenju iz 1846. godine  jahaća pošta polazila iz Budima u pravcima: Subotice, Sombora i Novog Bečeja, svake nedelje i četvrtka?