V2 Naša Pesma

"Našu Pesmu" je napisao V-2 sa svojim odelјenjskim starešinom - Milošem Galetinom. Muziku za stihove ukomponovao je Marko Strahinja Galetin. Aranžman - Darko Milankov, u čijem je privatnom studiju pesma i snimlјena. Vokali: Jana Vlajkov, Isidora Marjanović, Jovana Komaromi, Milica Konstantin, Aleksandar Brančić, Aleksandar Šlezijak i Darko Milankov. Tekst govore:Jana Vlajkov i Miloš Galetin. Bubnjeve je svirao Živojin Milankov, a sve ostale instrumente - Darko Milankov. Spot su snimali: Goran Dobožanov i Marko Reznić. Montaža - Igor Garčev. Spot je sniman u pomenutom studiju u Novom Bečeju i u osnovnoj školi " Stančić Milan - Uča", u Kumanu...Sredstva za snimanje pesme i spota je obezbedila direktorica rečene škole - Marija Stančić, a jedan deo i članovi Unije sindikata prosvetnih radnika Banata, odnosno Srbije, iz iste škole...

Podržite sajt

Ukoliko želite, donacijom, da pomognete razvoj sajta.

Podržite...

Sakupljanje kulturno-istorijske građe Novog Bečeja smatramo izuzetno važnim i velikim poslom. Za nove naraštaje... sa novom tehnologijom... da vide prošlost... drugačije će ostati zaboravljena.

Dobru...

Ako posedujete neki materijal ili saznanja za koja smatrate da bi dopunila sajt, priključite nam se... Možete komentarisati članke ili nam slati materijale, fotografije... koje ćemo rado objaviti.

Ideju...

Oni imućniji Novobečejci koji mogu i žele materijalno da pomognu razvoj sajta, da budu dobrotvori (kako se nekada to radilo) mogu nas kontaktirati i dati svoj doprinos ideji koja nam je zajednička.