Dejan Popov

Dejan Popov

Rođen sam 29. XI 1982. godine u Zrenjaninu. Srednju školu sam završio u Novom Bečeju kao mehaničar privredne mehanizacije. Crtanjem se bavim od detinjstva, u slobodnom vremenu. Stekao sam iskustvo kao amater-samouk.

Kao početnik u fazi svog stvaralaštva, bavim se različitim temama a, to su ikone, porteti, paorske teme i razni motivi. Uglavnom svoje ideje prenosim na poznatom papiru za crtanje, na Hamer papir. Od pribora za crtanja koristim grafitnu drvenu olovku, crnu drvenu bojicu i crni tuš. Ponekad koristim kombinaciju raznih drvenih bojica.

Podržite...

Sakupljanje kulturno-istorijske građe Novog Bečeja smatramo izuzetno važnim i velikim poslom. Za nove naraštaje... sa novom tehnologijom... da vide prošlost... drugačije će ostati zaboravljena.

Već 10 godina se bavimo time, uporno i vredno a ipak je ostalo još mnogo toga da se uradi, mnogo posla je pred nama.

Dobru...

Ako posedujete neki materijal ili saznanja za koje smatrate da bi dopunile sajt, uključite se... Možete komentarisati članke ili nam slati materijale, fotografije na salevidak@gmail.com. Ili prosto svoje predloge, ideje, komentare kako da poboljšamo sajt iznesite Ovde

Ideju...

Za one imućnije Novobečejce koji mogu i žele materijalno da pomognu razvoj ove ideje, daju vetar u leđa, koji žele da budu dobrotvori, sponzori, donatori...

...stojimo na raspolaganju na broju 060 013 01 01

© 2016 Novi Bečej - Online. All Rights Reserved. Designed By SaleVidak