Dejan Popov

Dejan Popov

Rođen sam 29. XI 1982. godine u Zrenjaninu. Srednju školu sam završio u Novom Bečeju kao mehaničar privredne mehanizacije. Crtanjem se bavim od detinjstva, u slobodnom vremenu. Stekao sam iskustvo kao amater-samouk.

Kao početnik u fazi svog stvaralaštva, bavim se različitim temama a, to su ikone, porteti, paorske teme i razni motivi. Uglavnom svoje ideje prenosim na poznatom papiru za crtanje, na Hamer papir. Od pribora za crtanja koristim grafitnu drvenu olovku, crnu drvenu bojicu i crni tuš. Ponekad koristim kombinaciju raznih drvenih bojica.

Podržite...

Sakupljanje kulturno-istorijske građe Novog Bečeja smatramo izuzetno važnim i velikim poslom. Za nove naraštaje... sa novom tehnologijom... da vide prošlost... drugačije će ostati zaboravljena.

Dobru...

Ako posedujete neki materijal ili saznanja za koja smatrate da bi dopunila sajt, priključite nam se... Možete komentarisati članke ili nam slati materijale, fotografije... koje ćemo rado objaviti.

Ideju...

Oni imućniji Novobečejci koji mogu i žele materijalno da pomognu razvoj sajta, da budu dobrotvori (kako se nekada to radilo) mogu nas kontaktirati i dati svoj doprinos ideji koja nam je zajednička.