Ko to tamo peva

U petak, 13.04.2018.g. naša publika je ima priliku da pogleda domaći film ‘’Ko to tamo peva’’ u novom, digitalizovanom izdanju. Ovo je prvi od deset filmova koji su planirani da se prikažu u novoj, multifunkcionalnoj sali Doma kulture. U pitanju je projekat koji je Jugoslovenska kinoteka sprovela u saradnji sa Centar filmom i kompanijom ‘’Vip mobile’’ izradivši restaurirane verzije domaćih klasika, da bi se ovi kultni filmovi sačuvali od zaborava.

Naredni film ‘’Kad budem mrtav i beo’’ biće prikazan u petak, 20.04.2018.g. sa početkom u 19,00 sati, a ulaz je slobodan za sve posetioce.

Podržite...

Sakupljanje kulturno-istorijske građe Novog Bečeja smatramo izuzetno važnim i velikim poslom. Za nove naraštaje... sa novom tehnologijom... da vide prošlost... drugačije će ostati zaboravljena.

Dobru...

Ako posedujete neki materijal ili saznanja za koja smatrate da bi dopunila sajt, priključite nam se... Možete komentarisati članke ili nam slati materijale, fotografije... koje ćemo rado objaviti.

Ideju...

Oni imućniji Novobečejci koji mogu i žele materijalno da pomognu razvoj sajta, da budu dobrotvori (kako se nekada to radilo) mogu nas kontaktirati i dati svoj doprinos ideji koja nam je zajednička.