Osmomartovski program

07. marta 2018. godine Dom kulture opštine Novi Bečej priredio je damama program povodom Dana žena. U ovom osmomartovskom programu učestvovalo je Amatersko pozorište NB Teatar Novi Bečej sa predstavom ’’UJEŽ’’ i svojim Tamburaškim orkestrom.

Komedija  Branislava Nušića ’’UJEŽ’’ nasmejala je publiku do suza, a glumice Amaterskog pozorišta su nam na vrlo originalan način dočarale prividnu emancipaciju društva, gde se u drugi plan stavljaju porodica i duhovne vrednosti.

Publika je takođe uživala u muzici Tamburaškog orkestara uz poznate hitove Vasilije Radojčić, Silvane Armenulić i dr.

Podržite...

Sakupljanje kulturno-istorijske građe Novog Bečeja smatramo izuzetno važnim i velikim poslom. Za nove naraštaje... sa novom tehnologijom... da vide prošlost... drugačije će ostati zaboravljena.

Dobru...

Ako posedujete neki materijal ili saznanja za koja smatrate da bi dopunila sajt, priključite nam se... Možete komentarisati članke ili nam slati materijale, fotografije... koje ćemo rado objaviti.

Ideju...

Oni imućniji Novobečejci koji mogu i žele materijalno da pomognu razvoj sajta, da budu dobrotvori (kako se nekada to radilo) mogu nas kontaktirati i dati svoj doprinos ideji koja nam je zajednička.