Šta me snađe

U utorak, 06. marta 2018. godine u Domu kulture opštine Novi Bečej gostovala je pozorišna predstava Nebojše Romčevića ’’Šta me snađe’’ , a glavni protagonista ove fantastične komedije je jedna od najpopularnijih glumica domaće javne scene, Anđelka Prpić.

Predstava je okarakterisana još i kao masovna monodrama, jer Anđelka u njoj preuzima čak 12 uloga, predstavljajući pritom, kako sama kaže, arhitip žene u našem društvu i porodici: ’’Moj zadatak je bio da se zapravo publika pronađe u mnogima od njih, odnosno, ako ne sebe, onda da im ovo zaliči na njihovu majku, na majku neke njihove drugarice, ili na bilo kog savetodavca iz našeg okruženja. Bavimo se malo nekim opštim mestima, podcrtavamo neke stvari koje nisu ok i smejemo se sami sebi kroz ovu predstavu, čini mi se.’’

Na ovoj predstavi radila je godinu dana i sada sebi daje prostora da u njoj uživa, a do sada je igrala u više od 30 gradova širom zemlje, kao i u inostranstvu.

Publika je uživala u ovoj vrlo životnoj komediji, čiju režiju potpisuje poznati glumac i režiser Branko Đurić Đura.

Podržite...

Sakupljanje kulturno-istorijske građe Novog Bečeja smatramo izuzetno važnim i velikim poslom. Za nove naraštaje... sa novom tehnologijom... da vide prošlost... drugačije će ostati zaboravljena.

Dobru...

Ako posedujete neki materijal ili saznanja za koja smatrate da bi dopunila sajt, priključite nam se... Možete komentarisati članke ili nam slati materijale, fotografije... koje ćemo rado objaviti.

Ideju...

Oni imućniji Novobečejci koji mogu i žele materijalno da pomognu razvoj sajta, da budu dobrotvori (kako se nekada to radilo) mogu nas kontaktirati i dati svoj doprinos ideji koja nam je zajednička.