Izložba slika Stojana Božića

U Galeriji ‘’Selo’’ Doma kulture opštine Novi Bečej u utorak, 20.02.2018. godine, otvorena je izložba slika Stojana Božića iz Ravnog Sela, pod nazivom INLY.

Stojan je rođen 1970. godine u Vrbasu, a veliki niz godina stvara u njegovom ateljeu „Sedma republika“ u Ravnom Selu. Član je Udruženja likovnih umetnika u Vrbasu. Ovo mu je deseta po redu samostalna izložba, a izlagao je na više od trideset kolektivnih izložbi.

Izložba je otvorena do 15.03.2018.

Podržite...

Sakupljanje kulturno-istorijske građe Novog Bečeja smatramo izuzetno važnim i velikim poslom. Za nove naraštaje... sa novom tehnologijom... da vide prošlost... drugačije će ostati zaboravljena.

Dobru...

Ako posedujete neki materijal ili saznanja za koja smatrate da bi dopunila sajt, priključite nam se... Možete komentarisati članke ili nam slati materijale, fotografije... koje ćemo rado objaviti.

Ideju...

Oni imućniji Novobečejci koji mogu i žele materijalno da pomognu razvoj sajta, da budu dobrotvori (kako se nekada to radilo) mogu nas kontaktirati i dati svoj doprinos ideji koja nam je zajednička.