Najlepše ljubavne pesme

U utorak, 13.02.2018.g. u Domu kulture opštine Novi Bečej naša publika je imala priliku da uživa u koncertu ’’Najlepše ljubavne pesme’’održanom povodom Dana zaljubljenih u izvođenju Grupe LACKY CASH. Grupa u sastavu: Đerđ Kovač - gitara i vokal, Janoš Pataki - bas gitara, Dragan Volkov Čoka - bubnjevi, Duško Kovač - klavijature, Dunja Radin - vokal i Ivica Bilogrević - vokal, pripredila nam je jedno divno i nezaboravno veče. Publika je uživala u najlepšim pesmama 20. veka: Bitlsa, Elvisa Prislija, Olivera Dragojevića, Đorđa Balaševića, Bisere Veletanlić, Gabi Novak....

Veče su upotpunili i specijalni gosti: Branko Badžić - vokal, Obrad Lalić - vokal, Đijanta Lovaš - klavijature, Viktor Kovač - vokal i udaraljke, Kristina Kovač - klavijature i Fiona Lovaš, klavijature.

Podržite...

Sakupljanje kulturno-istorijske građe Novog Bečeja smatramo izuzetno važnim i velikim poslom. Za nove naraštaje... sa novom tehnologijom... da vide prošlost... drugačije će ostati zaboravljena.

Dobru...

Ako posedujete neki materijal ili saznanja za koja smatrate da bi dopunila sajt, priključite nam se... Možete komentarisati članke ili nam slati materijale, fotografije... koje ćemo rado objaviti.

Ideju...

Oni imućniji Novobečejci koji mogu i žele materijalno da pomognu razvoj sajta, da budu dobrotvori (kako se nekada to radilo) mogu nas kontaktirati i dati svoj doprinos ideji koja nam je zajednička.