U susret ruskom caru

U galeriji ‘’Selo’’ Doma kulture opštine Novi Bečej svečano je otvorena izložba fotografija ruske carske porodice Romanov ‘’U SUSRET RUSKOM CARU’’, u organizaciji Društva srpsko-ruskog prijateljstva “Vološinov” iz Novog Bečeja.

Tokom programa otvaranja posetioci su imali priliku da čuju kratak istorijat čuvene carske porodice. Publici je izložbu predstavila naša sugrađanka Tatjana Vlaškalin, a skup je pozdravio i Arhijerejski namesnik novobečejski Dragan Govorčin.

Otvaranje izložbe je upotpunio nastup Građanskog kulturnog društva ‘’Obzorja na Tisi’’ i Orkestar harmonika Muzičke škole ‘’Petar Konjović’’ iz Bečeja.

Podržite...

Sakupljanje kulturno-istorijske građe Novog Bečeja smatramo izuzetno važnim i velikim poslom. Za nove naraštaje... sa novom tehnologijom... da vide prošlost... drugačije će ostati zaboravljena.

Dobru...

Ako posedujete neki materijal ili saznanja za koja smatrate da bi dopunila sajt, priključite nam se... Možete komentarisati članke ili nam slati materijale, fotografije... koje ćemo rado objaviti.

Ideju...

Oni imućniji Novobečejci koji mogu i žele materijalno da pomognu razvoj sajta, da budu dobrotvori (kako se nekada to radilo) mogu nas kontaktirati i dati svoj doprinos ideji koja nam je zajednička.