Jedinstvo treće

Za ekipno prvenstvo Vojvodine 1987. godine prijavilo se samo tri ekipe. Pored Jedinstva iz Novog Bečeja, Senta i Jezero iz Bele Crkve. Prvenstvo se održalo na dva turnira. Na prvom turniru postignuti su sledeći rezultati: Senta - Jezero 17:6, Jezero - Jedinstvo 14:15, Jedinstvo - Senta 10:12, a na drugom turniru Jezero - Senta 6:17, Jedinstvo - Jezero 15:16, Senta - Jedinstvo 26:9.

Konačna tabela Vojvođanske lige u 1987. godini:

Senta 4 40 0 72:31 8

Jezero 4 2 0 2 42:64 4

Jedinstvo 4 10 3 49:68 2

Senta je kao prvak Vojvodine učestvovala u Skoplјu na kvalifikacionom turniru za popunu Istočne grupe II lige. Prvo mesto osvojio je Student iz Beograda, druga je bila Struga, a treća Senta.

Nastavlјen je rad sa mlađim selekcijama, Jedinstvo je učestvovalo na prvenstvu Vojvodine koje je održano u Senti. Pored Jedinstva učestvovali su Senta, Polet iz Sombora, Proleter iz Zrenjanina, PVK Bečej i Jezero iz Bele Crkve.

Sadržaj

Podržite sajt

Ukoliko želite, donacijom, da pomognete razvoj sajta.

Podržite...

Sakupljanje kulturno-istorijske građe Novog Bečeja smatramo izuzetno važnim i velikim poslom. Za nove naraštaje... sa novom tehnologijom... da vide prošlost... drugačije će ostati zaboravljena.

Već 10 godina se bavimo time, uporno i vredno a ipak je ostalo još mnogo toga da se uradi, mnogo posla je pred nama.

Dobru...

Ako posedujete neki materijal ili saznanja za koje smatrate da bi dopunile sajt, uključite se... Možete komentarisati članke ili nam slati materijale, fotografije na salevidak@gmail.com. Ili prosto svoje predloge, ideje, komentare kako da poboljšamo sajt iznesite Ovde

Ideju...

Za one imućnije Novobečejce koji mogu i žele materijalno da pomognu razvoj ove ideje, daju vetar u leđa, koji žele da budu dobrotvori, sponzori, donatori...

...stojimo na raspolaganju na broju 060 013 01 01

© 2016 Novi Bečej - Online. All Rights Reserved. Designed By SaleVidak