Nastavljeno osipanјe ekipe

Zlatoje Marić

Kriza je sve više zahvatala veterpolo ekipu. Osipanje se nastavlјa, golman Zlatoje Marić, koji je često bio „pola tima“, prelazi u kikindski Odred.

Pošto nije uspelo da se u kvalifikacijama plasira u prvih šest ekipa Jedinstvo nije ni igralo Srpsku ligu, već je na Dunavcu u Novom Sadu učestvovalo na razigravanju za plasman od sedmog do devetog mesta sa Vojvodinom iz Novog Sada i Radničkim iz Ćuprije.

Na ovom takmičenju postignuti su sledeći rezultati:

Vojvodina – Radnički 3:0

Vojvodina – Jedinstvo 7:0

Jedinstvo – Radnički 2:4

Konačna tabela utešne grupe 1964. godine:

7. mesto Vojvodina (Novi Sad) 2 20 0 10:0 4

8. mesto Radnički (Ćuprija) 2 2 1 1 4:3 2

9. mesto Jedinstvo (Novi Bečej) 2 0 0 2 2:11 0

Ovakvi rezultati i plasman na deveto mesto obeshrabrili su igrače i rukovodstvo, pa su mnogi polako počeli da dižu ruke od kluba.

Za to vreme Odred iz Kikinde, pojačan golmanom Marićem, ubedlјivo je osvojio prvo mesto na prvenstvu Srbije, pobedivši u svih deset odigranih utakmica, bez izgubljenog boda, sa gol razlikom 46:10.

Sadržaj

Podržite sajt

Ukoliko želite, donacijom, da pomognete razvoj sajta.

Podržite...

Sakupljanje kulturno-istorijske građe Novog Bečeja smatramo izuzetno važnim i velikim poslom. Za nove naraštaje... sa novom tehnologijom... da vide prošlost... drugačije će ostati zaboravljena.

Već 10 godina se bavimo time, uporno i vredno a ipak je ostalo još mnogo toga da se uradi, mnogo posla je pred nama.

Dobru...

Ako posedujete neki materijal ili saznanja za koje smatrate da bi dopunile sajt, uključite se... Možete komentarisati članke ili nam slati materijale, fotografije na salevidak@gmail.com. Ili prosto svoje predloge, ideje, komentare kako da poboljšamo sajt iznesite Ovde

Ideju...

Za one imućnije Novobečejce koji mogu i žele materijalno da pomognu razvoj ove ideje, daju vetar u leđa, koji žele da budu dobrotvori, sponzori, donatori...

...stojimo na raspolaganju na broju 060 013 01 01

© 2016 Novi Bečej - Online. All Rights Reserved. Designed By SaleVidak